Luke + insikt



I ett ögonblick självcentrering (ett ögonblick som för övrigt haft många bröder och systrar) började jag kolla på mina gamla inlägg i estetbloggen. Under denna kolla hittade jag Luke ovan. Jag kom även en insikt närmre fullständig klokhet, en angående mina för något år sedan skrivna milslånga blogginlägg. Klart jag garvade åt mig själv nu när jag läste dom för att jag är ju så rolig, men avsaknaden av kommentarer, fans och grova sponsringar av blogg osv sade mig att det finns en viss chans att det bara är jag som uppskattar inläggen på detta sätt.

Kanske därför jag slutade skriva dom och började med de inlägg som inte är stort längre än sina rubriker. Hehe.

Bass booster-hög musik-grannarna blir sura

Jag städar, men det är okej för jag upplever situationen för övrigt ungefär som jag föreställt mig att goda situationer i framtiden skulle upplevas när jag gjorde om i mitt rum i höstas. Utöver det har jag haft en såndär dag som man vill klona och applicera in vid flera tomma datum inom den närmare framtiden.

Så det är helt okej.

Försmak på oktober

Det regnar och åskar. Något viner utanför mitt fönster. Gardinerna fladdrar. Det var någon som sade att hösten var på väg men jag vägrar tro på det.

I stället för att känna igen vindarna som likadana vindar som tar av löven från våra ekar i mitten av oktober tänker jag tänka på långa sandstränder med vindar från havet och pirer och strandgräs och långa dagar och jag tänker göra det till denhär låten.


Jag tycker egentligen inte så mycket om Mamma Mia

 

Men när jag ser dethär gråter jag från början till slut för att det är så fint.


hej julia

hej jag heter mia och jag gillar julia jättemycket. :) puss

Fin.


Produktiva Julia (och hennes hår)

Jag kom precis hem från att ha övningskört. Efter två år med tillstånd att köra kändes det som att det var dags att faktiskt börja göra det, och nu har jag kört tre gånger denhär veckan. Jag är väldigt bra på att köra. Nedan kommer ett utdrag ur en konversation från bilen för att understryka detta påstående.

Jag: Jag förstår inte att du vågar sitta i denhär bilden, mamma.
Mamma: Det gör inte jag heller ...

(Skämt åsido är jag en grym bilförare. Jag cruisar runt i staden i fyrtio kilometer i timmen och känner mig som en kung. Om ni är ute på promenad och plötsligt ser en bil som växlas väldigt bra så är det jag)

Ni kanske undrar varför jag lagt in en bild på en pudel. Den ska stå för att jag permanentade håret idag. Det blev som pudelpäls. Fluffigt. Inte lockigt men heller inte rakt, jag tror att det har att göra med att det var så slitet. Jättefint på pudlar. Mindre fint på mig. MEEEEN det är kul med lite omväxling.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Pudel_miniatura_3487.jpg


:)

http://cdn.sheknows.com/articles/Scrubs-Zach-Donald.jpg


RSS 2.0