MIA

NÄR DU KOMMER HEM:

Vi ska sitta på din brygga i varsin filt, på kvällen när solen gått ned och det enda lyset kommer från lamporna i hamnen. (Och lyktan vars topp din pappa pajade så man måste bära i bottnen) Vi ska ringas och mötas upp på kvällen, det kommer vara i början av sommaren, "ja självklart oscarsbron om fem jag hinner", en kvart senare springer jag sista biten runt kröken för att se dig närma dig bron i samma andfådda tempo. Vi ska sitta allihopa på altanen dina föräldrar var så stolta över och du ska älska våran mat även om bearnaisesåsen skurit sig. (Du ska älska all mat vi gör förresten. Sedvanligt) Vi ska bestämma att vi ska ha filmmaraton och lägga oss under täcket i din säng. Vii kommer bråka om vilken film vi ska se, du kommer försöka lura mig att The Haunting in Conneticut VISST är en romantisk komedi och du kommer gilla den. Jag kommer inte gå på det. Vi kommer till slut välja Nick and Norahs och du kommer somna när Caroline spyr i snabbköpet. De resterande halvtimmarna kommer du spendera snarkandes på min axel. Vi ska bestämma att vi ska träna, du ska komma hit och vi kommer däcka skedandes på min säng. Två timmar senare kommer vi vakna och säga att träna kan vi göra i morgon, köpa en Ben&Jerrys och RedBull och tillbringa kvällen på ett mer bekvämt sätt. Vi ska cykla ut till Norrhagen på din cykel och sitta på bryggan tills solen gått ned och det rosa spåret på himlen smalnat av till några få streck. Vi kommer då inse att vi måste gå igenom skogen och du kommer ägna vår färd åt att fråga frågor angående vildsvinets diet. När solen skiner ska vi ta på oss varsitt par solglasögon, du kommer sno min finaste sommarklänning. Vi kommer sitta på våran brygga i hamnen och du kommer nästan tappa dina nya ballerinaskor över kanten.

puss.


ATT VARA ENSAM HEMMA



Taggar lördag lov the killers cool tjej


Min vän Kalle fyllde år igår.



Jag gjorde en present till honom :)


Uppdatering



"Tjollan hävdar fortfarande envist att makaroner växer på
strå. De växer som ärtor, i små bönor. Hon har SETT det."


Aj.









Använd preventivmedel!

"Väntrum"

Rubriken är min dag sammanfattad. Jag tror att deras tanke är att man ska hinna bli frisk innan man hunnit möta en läkare.

Förresten så var det ju visst inte gratis med sjukvård. Jag tog med mig en ospräckt underbar födelsedagsfemhundring, som innan jag visste ordet av reducerats till tre hundralappar, som sedan på något mystiskt sätt i all feber- och väntrumsyra FÖRSVANN spårlöst.

Jag önskar att jag kunde säga att livet var orättvist.



Såhär ser jag ut nu. Typ.


Jag skapar babyrövsansikten,





säger Jeanette. Jag skapar perfektion, säger jag.


Foto A



Så jag hade visst glömt lämna in fotouppgiften som jag gjorde för sju månader sen. Bättre sent än aldrig heter det väl.

- Den ska vi trycka upp stort och hänga upp i korridoren, säger Lasse.

"Och Lars såg att det var bra."


"I'm on a horse"



"Hehehehe. Tipsa Erik från mig. /Olivia"


Jag blir ALDRIG blir lurad av baklängesskrivande svindlare

Spännande detalj ur mitt liv: Jag har någon grej att alltid försöka läsa ord jag inte förstår baklänges en gång, för säkerhets skull. Man vet ju aldrig om författaren av boken/faktatexten/facebookstatusen jag läser bestämt sig för att blåsa sina läsare.


Olivia är paranoid. Vi driver med henne.


Sagt under en episod av terapi.

Seriöst Julia. Jag la en rap häromdagen, och den luktade som ISHALLEN.

Anonym


Vattenlevande organismer, snabblektion


Den SIMMAR

 


Den är GLAD


Den leker i SNÖN



Förklaring: Olivia vill ha godis av Jeanette

- Säg det!
- Jag vill inte!
- Du måste! 

Ångestfyllt läte.

- Annars får du inget! Se mig i ögonen och säg det!

Paus. Djupt andetag.

- Jag vill smeka Lukes hår mot mitt ansikte!




Undertext
: Luke.


teddyerik ehe

IDAG HAR JAG VARIT MED MIN KILLLLLLLLLLLLLE


RRRRRRRRRRRingo


"Undrar hur gammal han är. Tror ni han vill gifta sig med mig."

Detalj ur mitt liv: Tjollan börjar skratta hysteriskt bara hon ser en bild på Stifler ur American Pie.


Detdär med botanikteori

Vaddå, växer inte makaroner på strå?

Anonym talare


I morgon var det tänkt att jag skulle skriva MVG om funktioner

Jag har någon slags teori om att fem minuters studerande ska vara tillräckligt i alla situationer av uppkommande prov, förhör eller skrivning.

Någon dag kommer jag kanske att överbevisas.


En gång i tiden brukade jag plugga faktiskt

Jag saknar när man får sitta uppe i alldeles för sena småtimmar framför Word, jag sakna att finna mig intrasslad i avancerade formuleringar, jag saknar tiden när folk lärde mig krångliga ord som jag fick använda,

jag vill ha tjocka tomma skrivblock pennor koppar lite ambition och lite såndär vahettere mening.

(Samhällare, döda mig inte nu)


Uppdatering: AAAAAAAAAAAJ jag slog precis i tån min sängkant det gör så SJUKT ont helt insane


Maybe you’ll get what you wanted maybe you’ll stumble upon it


Varför jag skriver detta är en gåta, då ingen läser. lol

Jag övergav blogg.se för wordpress, dels för att jag trodde att man bara kunde ha en blogg per konto (utan att behöva ha wahwah.blogg.se/blablabla nivet) och dels för att jag ville testa något nytt och exotiskt. Det visade sig dock att wordpress sög och att man var tvungen att betala för att själv få fixa layout med HTML från grunden (eftersom att jag är så bra på det vore det ju synd om världen blev fattig mina verk) så nu är jag tillbaka här igen. Bara så ni vet.

Förresten, just det, jag höll på att glömma meningen med denhär posten. Jag skulle ju berätta att jag tänker lägga in alla inlägg från wordpressbloggen, bara för att jag älskar dom och vill ha dom i min nya, lite coolare blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0